LÖPNING - trailrunning

Till denna säsong satsar vi ännu mer på löpningen!  hittar du det du behöver för att löpningen ska bli så där fantastisk som den kan vara. Delar av personalen springer mycket och vet vilken utrustning som krävs för den löpning du vill utföra. Detta har vi att erbjuda dig

Skor
Vad gäller skor så har vi tagit in löparskor från MERELLE och SALOMON. Två märken vi har testat och anser har modeller oavsett vilken typ av löpning du vill utföra. Önskar du läsa mer om de olika skomodellerna så kan du kika in på vår hemsida där du finner en kortare produktbeskrivning av dem. Annars är du alltid välkommen in till butiken så hjälper vi dig hitta vad du söker!

Konfektion
Löparkonfektion från topp till tå. Kläder från Craft och Salomon. 

Vätskesystem
En hel vägg med vätskesystem av olika slag från Salomon.

Samarbeten

Vi har ett tätt samarbete med Team Nordic Trail här i Falun. De erbjuder gruppträning på flera olika nivåer vilket innebär att oavsett erfarenhet eller form kan du vara med på givande löpning med inspirerande och engagerade gruppledare. Dessutom kan de erbjuda personlig löpträning både i och utanför skogen. Som medlem i Team Nordic Trail får du inte bara till gång till schemalagda träningspass, tekniktips och roliga aktiviteter, du får även 20% rabatt på utvalt sortiment hos oss på Cykel & Längdspecialisten i Falun.  


Tomt galleri, klicka på "Redigera galleri" för att välja en layout och lägga till bilder.