Ulf "Uffe" Öyen
En av våra mycket erfarna delägare, han har varit i denna bransch i över 40 år och har med andra ord lång och god kännedom om det mesta gällande cykel, längdskidåkning och friluftsliv. En social och pratglad person som gärna bjuder på ett gott skratt!

Thomas "Oljan" Eriksson 
Thomas har själv varit elitaktiv längdskidåkare med en guldmedalj från VM i Holmenkollen 1982 i ryggsäcken. Han har på senare år fortsatt jobba med allt möjligt inom längdskidåkning, vallare/säljare för bland annat vauhti och toko, även som säljare och inom racing på Salomon och Madshus. Så han vet minst sagt vad han pratar om när vi snackar skidor, valla och tillbehör. Att nu ha han som delägare här på Cykel och längdspecialisten är toppen!


Anders "Dallas" Lindgren 
Dallas har jobbat på tidigare Cykel & Fjällspecialisten sen 1996 och fortsatte nu med Cykel & Längdspecialisten. Dallas cyklar mycket själv, favoriten är velodromcykling men även landsvägscykling blir det en hel del av under barmarkssäsongen. Vill du testa någon av oss på cykelkunskaper och vinna så ska du inte utmana Dallas, han svar på det mesta när det gäller cykel och tillbehör.


Sebastian "Sebbe" Myrberg
Favoritcykelmekanikern i denna stad! Sebbe håller för det mesta till i verkstan där han fixar och lagar cyklarna som lämnas in, därav har han ett extra legendariskt smeknamn nämligen "Sebb & hoj". Förutom att serva cyklar är han ansvarig för den nya satsningen som vi har på trail-löpning. Sebben springer mycket själv, traillöpning, hinderbanelöpning och tränar en hel del med Team Nordic Trail som vi till i år har ett samarbete med!