V. 17

Hoppas ni alla hade en fin påskhelg!
Vi på Cykel & Längd är redo för en ny vecka, är du?
Det ser ut att bli riktigt sommarväder de närmsta dagarna, så dörrarna står öppna och du är som alltid välkommen in. Vill påminna om att du innan du lägger skidorna på hyllan lägga på ett skyddsparafin på belaget så det inte torkar och blir grått. Lämna in skidorna till oss så gör vi dem redo för sommaren och kommande säsong, 350kr för skyddsparafin och vallaservice. Ta hand om din utrustning så slipper du köpa ny tidigare än nödvändigt! 

Ha det gott! :)


ÖPPETTIDER PÅSK


SKÄRTORSDAG:       10-15
LÅNGFREDAG:         STÄNGT
PÅSKAFTON:           10-14
PÅSKDAGEN:           STÄNGT
ANNANDAGPÅSK:     STÄNGT

Hoppas ni alla får en fin påsk med mycket tid tillsammans med släkt och vänner. Vi håller tummarna för fint väder så cyklingen, löpningen och skidåkningen blir så där extra fantastisk som den kan vara på våren! 
Ha det bäst!


18:00 Genomgång av löparskor från Salomon

kl 18:00 idag måndag 15/4 kommer Johan från Salomon och berättar om deras löparskor, kom gärna och lyssna och testa skor då!! Nu är ju verkligen våren här, vad passa då bättre än ett par nya löparskor att kunna springa i skogen med? Efter skotest kommer Team Nordic Trail ta med de som vill på ett träningspass här i krokarna. 18:00, Slaggatan 11 - BE THERE!


NYTT FÖR SÄSONGEN

Nytt för i år är att vi tar in utrustning för löpning. Trail-löpning blir mer och mer populärt och vi älskar det, därför har vi till i år valt att starta ett samarbete med Team Nordic Trail. Som medlem hos TEAM NORDIC TRAIL FALUN får du givande löpträning i spännande skogsterräng tillsammans med inspirerande ledare! Förutom det så erbjuds du även 20 % rabatt på utvalt sortiment i vår butik. Välkommen till Slaggatan 11 i Falun :)


Vårsolen är här!


Vårsolen är här och då är det väl ändå dax att byta ut cykelns vinterdäck till sommardäck! Välkommen in till oss så hjälper vi dig med däckbytet, vi kan även erbjuda en vårservice för 600 kr (exklusive extra material som kan tillkomma). I denna vårservice ingår en säkerhetsöversyn av cykeln, bromsar, växlar, pumpade däck är alla viktiga funktioner som måste fungera korrekt ute i trafiken. Just nu håller vi på att göra om lite i butiken, minskar lite på skidutrustningen så vi får ut mer cyklar och även löparutrustning.


SÄSONGENS SCOTT

Cykelsäsongen närmar sig med stormsteg! Nu har de cyklar vi tagit hem från SCOTT lagts upp på vår webbshop. Gå gärna in och kika där vilka cyklar du kan hitta hos oss, självklart kan du även beställa hem via oss om den modell du önskar inte finns inne. Det går tyvärr ej att beställa hem cyklar direkt via hemsidan än... men vet du vilken cykel du vill ha och vill ha den hemskickad så är du varmt välkommen att ringa in till oss så löser vi det!
inget innehåll satt.